Politie treft stoffelijk overschot vermiste Ronald Mekkring (24) aan in Winschoterdiep

Hoogezand – De politie heeft tijdens een zoektocht naar de sinds de Jaarwisseling vermiste Ronald Mekkring een stoffelijk overschot aangetroffen. De zoektocht naar de 24-jarige inwoner van Hoogezand vond plaats in het Winschoterdiep, ongeveer 200 meter lopen van zijn woning aan de Van Noortstraat. Met een speciale sonarboot is het stoffelijk overschot gevonden in het Winschoterdiep nabij de Van Spilbergenkade.

Duikers van de politie hebben het lichaam uit het water gehaald waarna het geïdentificeerd is. De brandweer heeft schermen geplaatst om ervoor te zorgen dat publiek geen zicht heeft op de bergingsoperatie. Uit onderzoek van de politie blijkt dat het inderdaad om de vermiste Ronald gaat. Alle door familie en vrienden opgezette zoekacties hebben helaas niet mogen baten. Wij wensen vrienden en familie veel sterkte met dit tragische verlies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: