Politie

Van Spilbergenkade in Hoogezand afgezet tijdens onderzoek naar vermiste Ronald

Hoogezand – De politie is momenteel samen met Provincie Groningen en Rijkswaterstaat druk bezig met de zoektocht naar de 24-jarige Ronald Mekkering uit Hoogezand. In het Winschoterdiep ter hoogte van de brug bij de Van Spilbergenkade wordt met meerdere boten van onder andere de politie en Procincie Groningen gezocht.

Bij die zoektocht is zojuist een deel aan de Van Spilbergenkade afgezet. Waarom dit is, is nog niet bekend. De politie wilt daar nog niks over kwijt. Ronald verdween afgelopen jaarwisseling toen hij rond 00:00 uur voor zijn deur van zijn woning aan de Van Noortstraat vuurwerk afstak. Sindsdien is niks meer van hem vernomen en heeft zijn familie groots alarm geslagen.
Tot op heden is er nog niks aangetroffen. In en om het Gorechtpark en in het bosperceel aan De Vosholen was de politie gisteren met speurhonden aan het zoeken naar Ronald. Daar is helaas geen enkel spoor van Ronald aangetroffen
Ronald is 24 jaar oud, 1.75 meter lang, heeft donkerblond haar en bruine ogen. Ten tijde van de vermissing droeg Ronald een zwart T shirt, een donkere spijkerbroek en grijze sneakers van het merk Puma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *