OverigPolitie

Grote opkomst voor stille tocht Ronald Mekkring (24) in Hoogezand

Hoogezand – Ruim 250 tot 300 mensen liepen maandagavond mee in de stille tocht voor de met de jaarwisseling omgekomen Ronald Mekkring uit Hoogezand. De stille tocht liep vanaf het Aletta Jacobs College in Hoogezand, via de Kerkstraat, naar de Van Noortstraat. In de Van Noortstraat, waar Ronald woonde, werd een minuut stilte gehouden. Vervolgens liep de stoet richting de Van Spilbergenkade alwaar kaarsen werden aangestoken en witte rozen in het Winschoterdiep werden gelegd. De politie was aanwezig om de tocht in goede banen te geleiden.

Wij wensen de familie, vrienden en kennissen van Ronald nogmaals veel sterkte met dit tragische verlies. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *