AmbulanceOngevallenPolitie

Automobiliste gewond na botsing met busje op Spoorstraat in Zuidbroek

Zuidbroek –  Een automobiliste is vrijdagochtend gewond geraakt na een aanrijding op de kruising van de Spoorstraat met de Vlaslaan in Zuidbroek. Ze kwam met haar auto in botsing met een busje met aanhanger. Volgens omstanders kwam het vrouwelijke slachtoffer van rechts. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis of de huisarts vervoerd. Ook de bestuurder van het busje is kort nagekeken, hij had last van zijn schouder maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De voertuigen zijn door een berger afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *