AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Dode en zwaargewonde bij ongeval op A7 tussen Zuidbroek en Sappemeer

Sappemeer – Bij een ernstige eenzijdige aanrijding op de A7 tussen Sappemeer en Zuidbroek zijn een dode en een ernstig gewonde gevallen. Door nog onbekende oorzaak belandde de auto in de berm en eindigde tegen een boom.

Het personeel van de traumahelikopter en twee ambulances rukten uit. De helikopter stond op de snelweg geparkeerd. De politie meldt zojuist dat de bestuurder van het voertuig is overleden. De bijrijdster is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Een agent schreef kentekens op van voertuigen die stopten op de secundaire weg en fotografeerden. Of de bestuurders van de genoteerde kentekens een proces verbaal krijgen is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *