112KortPolitie

UPDATE: Lange file op A7 door politieonderzoek in auto

Scharmer – Maandagochtend ontstond er een kilometerslange file op de A7 tussen Hoogezand en Groningen. Aanvankelijk was niet duidelijk waardoor de file is ontstaan. Rijkswaterstaat geeft duidelijkheid; er was een rijstrook afgesloten in verband met politieonderzoek. Een auto is afgesleept door een berger.

Volgtip: Altijd op de hoogte zijn van nieuws rondom snelwegen in Noord-Nederland? Volg @WIS_JeroenB op Twitter!

đź“ŤA7 #Scharmer | Wegens politieonderzoek hebben we vanochtend rond 06.30 uur rijstrook 2 afgesloten voor het verkeer. Dit zorgt voor een forse file. Momenteel wordt de auto afgesleept door een berger. De afzetting gaat zo weer van de weg af. @RWS_NN @RWSverkeersinfo pic.twitter.com/fZ9vLuWNYB

— Weginspecteur Jeroen (@WIS_JeroenB) March 30, 2020