AmbulancePolitiePolitieberichten

Verwarde man steekt twee personen neer in Kolham; verdachte aangehouden in Scharmer

Kolham – Een verwarde man heeft zondag begin van de middag twee personen neergestoken. Het incident vond plaats in een woning aan de Hoofdweg in Kolham. Rondstreeks 12:45 uur werder hulpdiensten gealarmeerd voor een steekincident bij een woning aan de Hoofdweg in Kolham. Politie, meerdere ambulances en een mobiel medisch arts rukten uit naar de woning. Ter plaatse gekomen hebben zij de gewonde slachtoffers gestabiliseerd waarna zij naar het ziekenhuis zijn gebracht. De recherche doet ter plaatse sporen onderzoek.

Na een korte klopjacht werd in Scharmer een man aangehouden. Hij wordt er van verdacht de twee personen te hebben neergestoken. Hij is aangehouden en zal worden verhoord door de politie. Volgens buurtbewoners zijn de twee slachtoffers de ouders van de verdachte. De politie kan dit in verband met het onderzoek nog niet bevestigen.