Bestelbusje slaat over de kop op A7 bij Harkstede; twee rijstroken afgesloten

Harkstede – Op de A7 van Groningen naar Hoogezand, ter hoogte van Harkstede, is woensdagochtend een bestelbusje over de kop geslagen. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder van de bestelbus tegen de middengeleider aan. De bestelbus is hierdoor gekanteld en over de kop in de middenberm terecht gekomen. Ambulance en politie rukten uit en ontfermden zich over het slachtoffer. De bestuurder is met lichte verwondingen zelf uit het voertuig gekomen. De bestelbus raakte total loss en is afgesleept door een berger. Door het ongeval is de vangrail zwaar beschadigd geraakt. Volgens een medewerker van Rijkswaterstaat kan de afsluiting van de linkerrijstrook nog even duren. De vangrail zal eerst gerepareerd moeten worden.

Ten tijde van het ongeval stond er een lange file op de A7 van Groningen naar Hoogezand.

%d bloggers liken dit: