Noodweer trekt over Veendam; tientallen bomen over de weg en daken van bedrijven gewaaid

Veendam – Veendam is zaterdagmiddag hard getroffen door noodweer. In een bui welke in een kleine tien minuten over het plaatsje trok zijn tientallen tot honderden bomen omgewaaid. Aan de Lloydsweg in Veendam is een boom op een bedrijfsbusje belandt. Drie andere bomen aan de Lloydsweg mistten op een haar na een woning. Verderop op diezelfde Lloydsweg liggen meerdere bomen over straat, de brandweer is aldaar bezig om bomen weg te zagen. Aan De Zwaaikom, enkele straten verderop, waaide het complete dak van een bedrijfspand. De brandweer heeft in verband met binnenstromend water de elektriciteit van het pand afgesloten. Voor zover bekend raakte er door het noodweer niemand gewond. De brandweer verwacht nog tot laat in de avond bezig te zijn met puinruimen. Er komen tientallen meldingen van stormschade binnen bij de meldkamer weet een brandweerman te melden.

BEELD: VENEMA MEDIA 

%d bloggers liken dit: