Brandweer Groningen doneert voormalig brandweerauto van Bedum aan Stichting Opkikker

Groningen – De Brandweer Groningen heeft woensdagochtend een oude brandweerauto aan Stichting Opkikker gedoneerd. Het gaat om de oude tankautospuit van de brandweer van Bedum. Op de brandweerkazerne in Groningen is de officiële overhandiging van de sleutel gedaan. Stichting Opkikker organiseert zogenaamde opkikkerdagen zodat gezinnen met een ziek kind even onbezorgd plezier kunnen hebben.

Binnenkort hoort een ritje in een echte brandweerauto dus tot de mogelijkheden. En wat dacht je van blussen met een echte brandweerslang!

Kinderen kunnen zich straks even een echte brandweerman of -vrouw voelen. De brandweerwagen draagt daar straks aan bij vanaf Center Parcs-locatie De Eemhof waar Stichting opkikker elk jaar zo’n 2.000 nieuwe gezinnen ontvangt. Daar was al een brandweerauto maar deze vertoont mankementen en gaat naar nu naar het Brandweermuseum in Hoogezand.

%d bloggers liken dit: