Traumateam en brandweer ingezet op Parklaan in Hoogezand; helikopter trekt veel bekijks

Hoogezand – Bij een medische noodsituatie aan de Parklaan in Hoogezand zijn zondagochtend de brandweer en het MMT (Mobiel Medisch Team) ingezet. De helikopter landde op het veldje voor de woning waar de hulpdiensten al druk doende waren. Een persoon moest vanwege een ernstige medische situatie met spoed naar het ziekenhuis maar kon niet via de trap naar beneden.

De brandweer heeft de persoon met de hoogwerker uit huis gehaald waarna het traumateam de verzorging overnam in de ambulance. Onder begeleiding van de trauma-arts is de patiënt naar het ziekenhuis vervoerd. Enkele minuten later vertrok ook de traumahelikopter weer richting Eelde Airport. De helikopter trok veel bekijks van omwonenden.

%d bloggers liken dit: