Automobiliste rijdt door na aanrijding op Zuiderkroon in Hoogezand; auto na Burgernetactie aangetroffen

Hoogezand – Aan de Zuiderkroon in Hoogezand is maandagavond een 11-jarige jongen met zijn fiets aangereden door een auto. De jongeman is hierbij ten val geraakt en raakte door de aanrijding lichtgewond. De betrokken auto, een zilvergrijze Peugeot 106 of 206, ging er na de aanrijding vandoor. Volgens ooggetuigen reed de auto tijdens de vlucht via het gras. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd, maar meer dan een aantal schaafplekken heeft de jongen aan de aanrijding niet overgehouden. Zijn fiets daarentegen raakte totaal vernield. De politie heeft Burgernet ingezet om het gevluchte voertuig op te sporen. Twee jongedames van 25-30 jaar zouden in het voertuig hebben gezeten ten tijde van de aanrijding. Aan de Bilderdijklaan in Hoogezand is korte tijd later het voertuig, met daarin de dames, staande gehouden. De inzittenden van de auto zijn aangehouden en worden overgebracht naar het politiebureau.

%d bloggers liken dit: