AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Twee gewonden bij ernstige aanrijding op Burgemeester Omtaweg in Zuidbroek

Zuidbroek – Bij een ernstige aanrijding vanochtend vroeg op de kruising van de Burgemeester Omtaweg met de Spitsbergen in Zuidbroek zijn twee gewonden gevallen. Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een busje met elkaar in botsing. Het busje belandde op de kop in een maisveld; de personenauto belandde na de aanrijding op de zijkant in een diepe greppel.

Hulpverleners van de brandweer Zuidbroek hebben het slachtoffer in samenwerking met de ambulancedienst uit de auto gehaald en overgedragen aan het ingevlogen Mobiel Medisch Team (MMT). De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de bestelbus kon het voertuig zelfstandig verlaten maar is wel voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Berger Fruitema heeft beide voertuigen afgesleept.