AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Automobilist (26) crasht met auto in sloot Noordbroek en vlucht naar huis

Noordbroek – Een 26-jarige automobilist is maandagochtend gevlucht nadat hij met zijn auto in een sloot op de kruising van de Veenweg met de Slochterweg in Noordbroek was belandt. De hulpdiensten rukten massaal uit; zo waren de brandweer, ambulance, politie en ook de traumahelikopter ter plaatse.

De politie heeft na een kentekencheck kunnen achterhalen van wie de auto was. De man is thuis opgezocht en daar aangetroffen door agenten. De hulpdiensten hebben, omdat er geen bestuurder bij de auto was, nog wel de gehele sloot doorzocht naar eventuele inzittenden. De  traumahelikopter kon onverrichte zaken terugkeren naar Eelde Airport.

 


 

Foto: Archief / Venema Media

Foto: Archief