112KortAmbulancePolitiePolitieberichten

2-jarig jongetje ernstig gewond na aanrijding bij Schildmeer; politie zoekt getuigen

Schildmeer Steendam – Dinsdagmiddag is bij het Schildmeer in Steendam een 2-jarig Duitse jongetje ernstig gewond geraakt na een aanrijding. Het kindje werd tussen 16:45 en 17:00 op het fietspad (Roegeweg) geraakt door een elektrische fiets.

Op de fiets zaten een 16-jarige jongen uit de gemeente Midden-Groningen en een 17 jarig meisje uit gemeente Delfzijl. Omdat de politie wil weten hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren, komt de politie graag in contact met mensen die het ongeluk hebben gezien. Ben jij een van de vele mensen die gisteren aan het Schildmeer waren en heb je het ongeluk zien gebeuren? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 onder vermelding van 202021845.