Overig

Hond Luna vermist vanuit Schildwolde; wie heeft iets gezien?

Overschild/Schildwolde – Hond Luna is vorige week donderdagmiddag weggelopen aan de Grouwedijk in Overschild. Mogelijk is ze richting Schildwolde gelopen, want een aantal zichtmeldingen daar volgden bij de brug daar.

Luna heeft niks om, ze is niet gechipt. Ze is 9 jaar oud en ze is een bruine labrador. Foto is een oude foto, Luna heeft geen nest, maar dit is wel de beste foto van hoe Luna er uit ziet die ze hebben. Zo ziet ze er namelijk nog steeds uit. Luna is een vriendelijke labrador die soms wel eens een stukje de tuin uitloopt, maar nooit zo ver. Normaal komt ze altijd weer terug.

De verwachting van de eigenaren is dat ze mogelijk richting Schildwolde/Schildmeer gelopen is.

Mocht je Luna gezien hebben of zie je haar? Graag bellen naar de nummers op de flyer of een privebericht sturen naar deze pagina.

Wil je meehelpen naar de zoektocht naar Luna? Graag een bericht sturen naar de Honden Zoekgroep Noord Nederland.

 

%d