LandelijkPolitiePolitieberichten

Politieduikers treffen vuurwapen aan na schietpartij in Kiel-Windeweer

Kiel-Windeweer – De politie heeft zondagochtend in het water in Kiel-Windeweer gezocht naar een vuurwapen welke tijdens de schietpartij op zaterdagavond in het water is gegooid door één van de verdachten. Aan de dorpsstraat in Kiel-Windeweer heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. De politie heeft na de schietpartij negen verdachten aangehouden. Er is uitgebreid sporenonderzoek verricht en enkele auto’s zijn in beslag genomen. De politie heeft een groot deel van de nacht onderzoek gedaan.De Mobiele Eenheid heeft het plaatsdelict bewaakt. Zondagochtend om 07.00 heeft de politie de bewaking weer overgenomen. Een duikteam van de politie is zondagochtend het water in gegaan om te zoeken naar een vuurwapen dat in het water was gedumpt na de schietpartij. Na een halfuur duiken is een voorwerp uit het water gehaald; de politie wilde niet bevestigen dat het gaat om het vuurwapen; maar direct na de vondst is de zoekactie gestopt.