AmbulanceLandelijkPolitiePolitieberichten

Tenminste acht aanhoudingen na schietpartij in Kiel-Windeweer

Kiel-Windeweer – Zaterdagavond heeft er aan de Dorpsstraat in Kiel-Windeweer een schietpartij plaatsgevonden. De politie heeft in totaal tenminste acht verdachten kunnen aanhouden. Volgens omstanders is er één persoon lichtgewond geraakt. Deze persoon is door de politie meegenomen naar een ziekenhuis in de buurt.

De politie ontving de melding van het schietincident omstreeks 20:45. De politie is daarop direct ter plaatse gegaan en heeft acht verdachten aangehouden; ook enkele voertuigen zijn in beslag genomen. Agenten hebben de omgeving van het incident ruim afgezet. De Mobiele Eenheid is aanwezig om het plaats delict vannacht te bewaken; verder sporenonderzoek van de politie zal zondagochtend plaatsvinden. Het incident heeft niet ver van de grens tussen Groningen en Drenthe plaatsgevonden.