Automobilist overleden bij ongeval op Veendammerweg in Hoogezand

Hoogezand – Bij een ernstige aanrijding op de Veendammerweg in Hoogezand is zondag aan het eind van de middag een automobilist verongelukt. Door nog onbekende oorzaak botste de bestuurder met zijn auto tegen een boom waarna hij uit het voertuig geslingerd is. Volgens omstanders is de man in het water terechtgekomen waar hij vervolgens direct uit gehaald is; en waarna reanimatie gestart is. Ook de traumahelikopter van het UMCG kwam ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten. De bestuurder is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De Veendammerweg is in beide richtingen afgezet voor het verkeer. De politie zal nog uitgebreid onderzoek doen naar de exacte oorzaak van het ongeval. Brandweermensen hebben de sloot nog doorzocht naar een mogelijke tweede inzittende; deze is niet aangetroffen.

%d bloggers liken dit: