Drukke nacht en ochtend voor brandweer Hoogezand; drie uitrukken

Hoogezand/Sappemeer – De brandweer van Hoogezand-Sappemeer heeft een drukke nacht achter de rug. Iets na vijf uur vannacht gingen de piepers voor een industriebrand bij Essity aan de Abramskade in Hoogezand. Een kleine brand heeft gewoed in een gedeelte van het productieproces. De brandweer had de situatie snel onder controle. Rond half acht zondagochtend gingen de piepers opnieuw; ditmaal voor een brandgerucht bij Kwekerij Smit aan de Rijksweg-Oost in Sappemeer. Wat er daar precies aan de hand was is niet bekend.

Rond negen uur zondagochtend was het tijd voor de derde melding; de brandweer moest opnieuw uitrukken naar Essity aan de Abramskade voor een nacontrole. De brandweer rukte uit met de hoogwerker en een tankautospuit.

%d bloggers liken dit: