112KortOngevallenPolitie

Politie zoekt naar auto die in Kolham van talud reed bij oprit A7 en is doorgereden

Kolham – Bij de oprit van de A7 in Kolham in de richting Groningen van Groningen is zondagochtend een auto van het talud gereden. Ooggetuigen meldden dit via alarmnummer 112 bij de politie. Meerdere eenheden zijn naar de plaats van het ongeval gereden maar de auto is niet aangetroffen

Er zijn duidelijke sporen te zien van een voertuig dat van het talud is gereden; om vervolgens via een grasstrook weer de weg op te rijden. Volgens een agent ter plaatse moet de auto aanzienlijke schade hebben; aangezien het talud flink steil is. Vermoedelijk is de auto na het off-road avontuur alsnog de A7 op gereden om zijn weg te vervolgen. Mogelijk is het voertuig ook nog achteruit tegen het talud bij het viaduct omhooggereden; de politie kon echter niet bevestigd krijgen dat dit om dezelfde auto gaat. 

%d