[VIDEO] Schuurtjes verwoest door felle brand aan Popko Bielstraat in Sappemeer

Sappemeer – Aan de Popko Bielstraat in Sappemeer zijn donderdag aan het einde van de middag twee schuren verwoest door een felle brand. De brandweer werd rond kwart voor vijf opgeroepen en schaalde bij aankomst direct op naar ‘middelbrand’. Een tweede tankautospuit en de hoogwerker werden aan de achterkant van de schuurtjes gepositioneerd op de Azaleastraat. Bewoners van diverse appartementen in diezelfde straat zijn korte op eigen initiatief hun huis uit gegaan omdat er veel rook stond. De brandweer had de brand na ongeveer een halfuur onder controle en verwacht nog enige tijd bezig te zijn met nablussen. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. Een grote bestelbus kon vlak voor aankomst van de brandweer nog uit de vuurzee gered worden. 

%d bloggers liken dit: