Brand richt ravage aan in woning aan Uiterburen in Zuidbroek

Zuidbroek –  Een felle brand heeft woensdagmiddag forse schade aangericht aan een woning aan de Uiterburen in Zuidbroek. De brand werd kort na 16.00 uur gemeld bij de meldkamer. Bij aankomst van het eerste blusvoertuig is direct opgeschaald naar ‘middelbrand’ waarop ook de brandweer van Siddeburen is opgeroepen.

De brand leek bij aankomst van het korps uit Siddeburen onder controle; maar kort na het vertrek van de tweede tankautospuit bleek er nog brand onder het dak van de woning te zijn. Hierop is de hoogwerker van de brandweer van Hoogezand-Sappemeer opgeroepen. Met een kettingzaag zijn meerdere gaten in het dak gezaagd om de brand onder controle te krijgen. Een ambulance is ter plaatse geweest om een bewoner die rook had geïnhaleerd te controleren. De woning heeft grote schade opgelopen.

%d bloggers liken dit: