112Midden-Groningen jaaroverzicht 2020: September

112Midden-Groningen – De komende twaalf dagen plaatsen we iedere dag een jaaroverzicht met daarin drie tot vijf nieuwsberichten per maand welke op ons de meeste indruk hebben gemaakt. Vandaag is als de maand september aan de beurt.

2 september – In de maand september is de brandweer van Hoogezand-Sappemeer meermaals uitgerukt naar de Goeman Borgesiusstraat in Hoogezand. Aldaar zijn in meerdere leegstaande woningen brandjes gesticht. Zo ook op 2 september. De brandweer had de brand snel onder controle.

5 september – Een uitslaande brand heeft op 5 september twee schuren verwoest aan de Burgemeester van Rooijenstraat in Hoogezand. De brandweer kon niet voorkomen dat beide schuren verwoest raakten. De oorzaak van de brand is onbekend.

20 september – Na een schietincident in Kiel-Windeweer zijn op 20 september tenminste acht personen aangehouden. De aanleiding van de schietpartij is niet bekend. Eén persoon raakte lichtgewond. De recherche heeft gedurende de nacht onderzoek gedaan op het plaats delict. De volgende ochtend is uit het naastgelegen kanaal een vuurwapen opgevist door politieduikers.

26 september – Bij een ernstige aanrijding op de Industrieweg in Hoogezand is op 26 september tenminste één persoon gewond geraakt. Twee auto’s zijn bij de aanrijding frontaal op elkaar gebotst. De hulpdiensten, waaronder het traumateam van het UMCG, rukten uit. De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding.

%d bloggers liken dit: