112Midden-Groningen jaaroverzicht 2020: Oktober

112Midden-Groningen – De komende twaalf dagen plaatsen we iedere dag een jaaroverzicht met daarin drie tot vijf nieuwsberichten per maand welke op ons de meeste indruk hebben gemaakt. Vandaag is als de maand oktober aan de beurt.

1 oktober – Bij een aanrijding op de kruising van de Van der Duyn van Maasdamweg met de Gorecht-Oost in Hoogezand zijn op 1 oktober twee voertuigen zwaar beschadigd geraakt. Bij het ongeval raakten beide bestuurders lichtgewond. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

18 oktober – Op 18 oktober is er op de Veendammerweg in Hoogezand ter hoogte van de kruising met de Kalkwijk een persoon om het leven gekomen. De man was met zijn auto tegen een boom gebotst. Hulpverleners hebben direct bij aankomst geprobeerd het slachtoffer te reanimeren maar dat is helaas niet gelukt. De politie heeft de Veendammerweg afgesloten voor alle verkeer. Uit ethische overwegingen is besloten dit bericht te plaatsen met een stockfoto. Beeldmateriaal van het ongeval zelf voegt volgens ons niets toe aan het al vreselijke nieuws. 

22 oktober – Op de A7 ter hoogte van Sappemeer is op 22 oktober een bedrijfsbusje over de kop geslagen na een aanrijding. De bestuurder van het voertuig is in een ambulance gecontroleerd op zijn verwondingen. De rechterrijstrook was ten tijde van het ongeval afgesloten.

%d bloggers liken dit: