112Midden-Groningen jaaroverzicht 2020: November

112Midden-Groningen – De komende twaalf dagen plaatsen we iedere dag een jaaroverzicht met daarin drie tot vijf nieuwsberichten per maand welke op ons de meeste indruk hebben gemaakt. Vandaag is als de maand november aan de beurt.

1 november – Op 1 november is er aan de Stationsweg in Hoogezand een scooter uitgebrand. De brandweer heeft de scooter geblust maar van het voertuig was weinig meer over. De oorzaak van de brand is niet bekend.

9 november – Een gaslek heeft er voor gezorgd dat op 9 november enkele mensen hun woning aan de Hoofdstraat in Hoogezand moesten verlaten. De brandweer heeft metingen verricht en Enexis is ter plaatse geweest om het lek te dichten.

17 november – Op 17 november heeft er in Kolham een verkeersruzie plaatsgevonden waarbij een automobilist is neergestoken. De man is in paniek naar een woning aan de Goeman Borgesiusstraat in Hoogezand gereden alwaar 112 is gebeld. De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Eén persoon is aangehouden na het steekincident.

%d bloggers liken dit: