BrandweerPolitie

Noodverordening in twee ‘risicogebieden’ in Hoogezand afgekondigd door burgemeester

Hoogezand – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn neemt het besluit tot extra handhaving tijdens jaarwisseling in Hoogezand. Voor twee risicogebieden geldt een noodverordening van donderdag 31 december 18.00 tot vrijdag 1 januari 06.00 uur.

Onder dit gebied wordt verstaan: het bouwgebied omgeving Goeman Borgesiusstraat -betreft het gebied gelegen tussen: Van Limburg Stirum (oostzijde), Abraham Kuypersingel, Dreeslaan, Thorbeckelaan (zuidzijde), Van Houtenlaan (oostzijde) en de Troelstralaan (noordzijde); het Cruijffcourt en de Majellaschool vallen ook binnen dit gebied. (gebied 1)

Daarnaast: het winkelcentrum de Hooge Meeren en daarmee het gebied gelegen tussen de N385 die oostelijk en westelijk van het winkelcentrum langsloopt, de Burgemeester van Roijenstraat Oost (noordzijde) en de Abraham Kuupersingel (zuidzijde). Hier valt ook de parkeerkelder onder. (gebied 2)