Automobilist gewond na eenzijdige aanrijding op Kielsterachterweg nabij Hoogezand

Hoogezand – Bij een eenzijdige aanrijding op de Kielsterachterweg nabij Hoogezand is zondagavond een automobilist gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak belandde hij met zijn voertuig in de berm. Vlak boven de sloot bleef de auto hangen.

Een voorbijganger heeft met zijn auto en een sjorband de auto vastgezet zodat hij niet alsnog de sloot in kon glijden. Brandweer, ambulance en politie rukten uit. De brandweer heeft een deur van de auto moeten verwijderen om de bestuurder te kunnen bevrijden.

De jongeman is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de hulpdiensten zijn er meerdere meldingen van ongevallen door gladheid, of dat ook de oorzaak van deze aanrijding is wordt nog onderzocht door de politie.

%d bloggers liken dit: