BrandenBrandweerPolitie

Buurtbewoners in brand gestoken auto Thorbeckelaan: ‘er scheurden drie mannen weg in een auto’

Hoogezand – Afgelopen nacht brandden er twee auto’s uit aan de Thorbeckelaan in Hoogezand. De brandweer heeft de voertuigen geblust en de politie heeft onderzoek gedaan. Beide voertuigen zijn totaal vernield.
Buurtbewoners zagen gisteren heel kort na de brandstichting drie mannen wegrennen. ‘We hoorden een knal, keken naar buiten en toen scheurden er drie mannen weg in een klaarstaande auto.

De eigenaar van de zilveren Mazda kijkt vol frustratie naar zijn uitgebrande auto. ‘Ik had gisteren nog voor zestig euro getankt’. Puur toeval dat zijn auto is uitgebrand zegt hij. ‘Normaal sta ik altijd in een parkeervak aan de Dreeslaan’.

De politie gaat uitgebreid onderzoek doen.