AmbulanceBrandenBrandweerOngevallen

Brandweer houdt zeer grote oefening op Vosholen in Hoogezand; Vosholen hele avond afgesloten

Hoogezand –  De brandweer van Hoogezand heeft maandagavond een zeer grote oefening gehouden op de Vosholen in Hoogezand. Aldaar waren meerdere ernstige ongelukken in scene gezet. Een auto met een caravan was gecrasht waarbij de auto op de zijkant is belandt. Een ander voertuig was door het ongeval midden in de caravan tot stilstand gekomen. In de sloot naast de auto met caravan lag een busje met zes arbeidsmigranten. Enkele meters verderop had een vrachtwagen een auto geramd waarna deze gekanteld is. Een achteropkomende auto heeft niet op tijd kunnen remmen is vervolgens achter op de trailer van de vrachtwagen belandt. Al met al een complexe oefening met veel ‘slachtoffers’. Volgens de brandweer was de oefening geslaagd. Ten tijde van de oefening was de Vosholen afgesloten tussen de Kielsterachterweg en de Kalkwijk.

Beeld: Copyright Venema Media