AmbulanceOngevallenPolitie

Automobiliste belandt met auto in water langs Vosholen in Sappemeer en raakt gewond

Sappemeer – Een automobiliste is donderdagavond met haar auto te water geraakt aan de Vosholen in Sappemeer. Door nog onbekende oorzaak belandde de vrouw met haar voertuig in het kanaal. Omstanders hebben haar op de kant geholpen waarna ze door ambulancepersoneel is onderzocht. De vrouw is meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.
Een berger van Hamstra uit Tynaarlo heeft de auto vakkundig geborgen. Van het voertuig bleef weinig over. Ten tijde van de berging was de Vosholen afgesloten voor alle verkeer. Een automobilist welke een stopteken negeerde en via het fietspad het incident wilde passeren ontving twee bekeuringen; ééntje voor het negeren van een stopteken en eentje voor het rijden op het fietspad.

 

%d