112KortAmbulancePolitiePolitieberichten

Verwarde man gooit complete inboedel via voorraam naar buiten in Veendam en wordt gearresteerd

Veendam – Een verwarde man heeft vrijdagavond laat aan de Straat Bali in Veendam zijn complete huisraad naar buiten gegooid vanaf de eerste verdieping. De hulpdiensten werden ongeveer een half uur eerder opgeroepen voor een melding van een schietpartij een paar huizen verderop.

Dit bleek loos alarm. Net toen agenten terugkeerden richting het politiebureau draaide een buurman volledig door. Een bankstel werd naar buiten gegooid, gevolgd door de rest van de inventaris. Enkele geparkeerde auto’s raakten beschadigd. Ook een politieauto moest het ontgelden en raakte beschadigd. Een schroevendraaier mistte een agent op een haar na. De man is overmeesterd en geboeid afgevoerd naar het cellencomplex. Mogelijk zal hij daar medisch worden onderzocht. Waardoor de man doordraaide is niet bekend.

Beeld: Venema Media