AmbulanceBrandweerOngevallenPolitieTraumahelikopter

Bizar ongeval in Meerstad: Bestelbus rijdt tegen openstaande zijlaadklep van rijdende vrachtwagen; bestuurder bestelbus zwaargewond

Meerstad – Op de Hoofdweg in Meerstad (Gr.) heeft een bizar ongeval plaatsgevonden vrijdagochtend. Een bestelbus botste op volle snelheid tegen een openstaande zijlaadklep van een vrachtwagen. Hoe het kon dat de zijlaadklep van de container op de vrachtwagen open stond wordt door de politie onderzocht. De bestelbus werd aan de bestuurderskant volledig opengereten. De bestuurder raakte zwaargewond bij het ongeval en is door brandweer, ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team uit zijn voertuig gehaald. De Forensische Opsporing Verkeer (voormalig VOA) heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Ten tijde van de hulpverlening was de Hoofdweg tussen Meerstad en Harkstede afgesloten.

Beeld: Venema Media