AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Auto belandt in vangrail op A7 bij Kolham; achteropkomende auto’s kunnen voertuig niet meer ontwijken

Kolham – Een automobilist is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij met zijn auto in de vangrail in de middenberm terecht kwam op de A7 ter hoogte van Kolham. Zijn auto draaide 360 graden in het rond waarna hij weer op de weg terecht kwam. Een achteropkomende Duitse automobilist wist het voertuig te ontwijken en deed zijn alarmlichten aan. Een auto welke daarachter reed zag het ongeval te laat waarna hij vol op de gecrashte auto en de auto van de Duitse automobilist klapte. Ambulancepersoneel heeft twee personen nagekeken. Eén van hen is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Ten tijde van het ongeval was de A7 dicht; verkeer kon via de op- en afrit bij Kolham het ongeval passeren. Een berger gaat alle voertuigen afslepen waarna een aannemer de vangrail gaat herstellen.