112KortPolitiePolitieberichten

Politie treft 235 kilo zwaar vuurwerk aan in woning Zuidbroek; één aanhouding

Zuidbroek – De politie heeft dinsdag in een woning in Zuidbroek 235 kilogram zwaar vuurwerk in beslag genomen. Dankzij een anonieme tip kwam de politie het knalwerk op het spoor. Een 28-jarige man uit Zuidbroek is aangehouden in verband met het aantreffen van de grote partij vuurwerk.

Illegaal vuurwerk zorgt jaarlijks voor veel schade en letsel meldt de politie. Er wordt daarom ook hard opgetreden tegen verkopers en gebruikers van illegaal vuurwerk.

Vermoed jij dat er illegaal vuurwerk ligt opgeslagen ergens in jouw omgeving? Of zie je een verdachte situatie die mogelijk met (de handel in) illegaal vuurwerk te maken heeft, bijvoorbeeld een woning of garage waar opeens veel aanloop is van verschillende, onbekende mensen? Meld het via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: Facebook Politie Basisteam Ommelanden Midden