AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Tweede ongeval op A7 bij Scharmer; drie auto’s klappen vol op elkaar

Scharmer – De hulpdiensten waren donderdagavond net weer vertrokken na het ongeval op de A7 bij Scharmer toen er nog een ongeval plaatsvond. Voor de ogen van onze fotograaf botsten drie voertuigen vol op elkaar. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat was nog bezig met de afhandeling van het vorige ongeval en kwam direct in actie.

Door met zijn voertuig direct de ongevals locatie af te schermen is vermoedelijk erger voorkomen. Twee van de voertuigen stonden op de linkerrijstrook stil. Een derde voertuig stond in de berm. De brandweer, ambulance en politie rukten wederom uit. Een vrouw is met hulp van ambulancepersoneel uit de auto bevrijdt; inzet van de brandweer was niet nodig. De bestuurster is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Berger Poort heeft alle auto’s afgesleept.