112KortPolitiePolitieberichten

Man belt meer dan twintig keer met 112 zonder reden: politie verricht aanhouding en neemt telefoons in beslag

Midden-Groningen – Een man uit de gemeente Midden-Groningen is aangehouden nadat hij meer dan twintig(!) keer 112 heeft gebeld zonder reden. Vanaf 6 december 22.00 uur had de man meermaals met 112 gebeld zonder dat daar een geldige reden voor was. Agenten zijn op verzoek van de meldkamer langsgegaan en hebben de man gewaarschuwd dat zijn telefoons in beslag zouden worden genomen als hij doorging met het onnodig bellen van het alarmnummer. De agenten waren de straat nog niet uit toen de man alweer in de telefoon hing met het alarmnummer. De agenten hebben daarop de man aangehouden en al zijn telefoons in beslag genomen. Hij wordt verhoord en moet zich mogelijk verantwoorden tegenover de rechter.

Foto: Wijkagent_Hoogezand Instagram