AmbulanceBrandweerJaaroverzicht 2021Politie

Jaaroverzicht 2021: Januari

Midden-Groningen – Welkom bij het jaaroverzicht 2021! In dit jaaroverzicht zullen we van 19 t/m 30 december elke dag terugblikken op twee of drie nieuwsitems uit een maand. Vandaag; 19 december beginnen we met de maand januari. 

1 januari: 

Hoogezand – Bij een buitenbrand op de Aalbersestraat in Hoogezand zijn donderdagavond de hulpdiensten bekogeld met zwaar vuurwerk. Enkele buurtbewoners waren het niet eens met het feit dat de brandweer hun ‘brandstapel’ ging blussen.

10 januari: 

Sappemeer – Op de Noorderstraat ter hoogte van de Jumbo in Sappemeer heeft zondagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte één persoon lichtgewond. De bestuurder van de Peugeot is door de politie meegenomen voor nader onderzoek. 

21 januari: 

Hoogezand – Bij een aanrijding op de Hoofdstraat ter hoogte van de Frans Halsstraat in Hoogezand is donderdagmiddag een vrouw gewond geraakt. De vrouw was de bestuurster van de Renault Twingo welke van achteren werd aangereden door een Opel Astra.