Geen categorie

Politie treft nep-vuurwapen aan bij 15-jarige jongen in Hoogezand

Hoogezand – De politie heeft vrijdag een nep-vuurwapen aangetroffen bij een 15-jarige jongen in Hoogezand. De politie had een melding binnen gekregen en ging met meerdere eenheden ter plaatse. Na het aantrekken van de kogelwerende vesten zijn de agenten naar de groep toe gegaan. De jongeren zijn gefouilleerd, tijdens het fouilleren gaf de 15-jarige aan dat hij een nep-vuurwapen bij zich droeg.

Een 13-jarige jongen had een mes bij zich. De twee jeugdigen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Wijkagent Mark Hopman deelt het verhaal op Instagram en waarschuwt andere jongeren om wapens thuis te laten. ‘ Laat deze zooi gewoon thuis, het leidt nooit tot iets goeds. ‘ Om te laten zien hoe erg het nep-vuurwapen op een echt vuurwapen lijkt heeft Hopman zijn eigen dienstwapen onder het neppe vuurwapen gelegd; zie jij de verschillen?

Beeld: wijkagent_hoogezand / Wijkagent Mark Hopman

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Wijkagent Mark Hopman (@wijkagent_hoogezand)