Jaaroverzicht 2021: Maart

Midden-Groningen – Welkom bij het jaaroverzicht 2021! In dit jaaroverzicht zullen we van 19 t/m 30 december elke dag terugblikken op twee of drie nieuwsitems uit een maand. Vandaag; 21 december is maart aan de beurt.

1 maart: 

Kiel-Windeweer – Een vrachtwagen is maandagochtend 1 maart op zijn zijkant belandt in Kiel-Windeweer. Het ongeval gebeurde op een oprijlaan van Nico Transport. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De chauffeur is nagekeken in een ambulance, maar bleek niet gewond te zijn geraakt. Berger Poort uit Hoogkerk heeft de vrachtwagen afgesleept. 

7 maart: 

Sappemeer – In de Margriet-Tuin aan de Burgemeester Jonkerenstraat in Sappemeer heeft zondagmiddag een meisje vastgezeten in een schommel. De tiener was samen met vriendinnen in de speeltuin en besloot in de kinderschommel te gaan zitten. Doordat je met je benen door twee gaten in de schommel heen moest kwam het meisje vast te zitten. De brandweer heeft het meisje bevrijdt. 

15 maart: 

Hoogezand – Maandagavond 15 maart heeft rond 23:30 uur een schietincident plaatsgevonden aan de Jacob van Ruysdaelstraat in Hoogezand. Een man zou volgens een woordvoerder van de politie zijn beschoten met een luchtdrukwapen en hierbij lichtgewond zijn geraakt. De snel ter plaatse gekomen politie kon één verdachte aanhouden. 

19 maart:

Kiel-Windeweer – Vrijdagmiddag 19 maart is de brandweer opgeroepen voor een brand aan de Pieter Venemakade in Kiel-Windeweer. Al snel werd er opgeschaald naar grote brand. De brand is uitslaand en er komt veel rook vrij bij de brand. De loods waarin de brand woedde is compleet verwoest. 

%d bloggers liken dit: