AmbulanceBrandweerJaaroverzicht 2021Politie

Jaaroverzicht 2021: April

Midden-Groningen – Welkom bij het jaaroverzicht 2021! In dit jaaroverzicht zullen we van 19 t/m 30 december elke dag terugblikken op twee of drie nieuwsitems uit een maand. Vandaag; 22 december, is april aan de beurt.

8 april: 

Hoogezand – Aan de Dreeslaan in Hoogezand zijn donderdagochtend 8 april twee auto’s uitgebrand. De brand werd om 03.59 uur gemeld bij de meldkamer. De politie was snel ter plaatse en heeft de weg afgesloten. De brandweer heeft beide voertuigen geblust. De auto’s raakten zwaar beschadigd.

14 april:

Zuidbroek – De brandweer van Zuidbroek heeft woensdagochtend 14 april een ree van de verdrinkingsdood gered. Het dier was in het Winschoterdiep tussen Sappemeer en Zuidbroek te water geraakt. Een voorbijganger op een fiets had het dier zien zwemmen en heeft de brandweer gebeld. (Foto: Noordernieuws) 

17 april: 

Kolham – Bij een aanrijding op de Van Arnhemslaan in Kolham is zaterdagmiddag 17 april  een scooterrijder gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder van de scooter met een tractor in aanraking. De weg, welke secundair loopt aan de Rijksweg-West, was afgesloten. 

20 april:

Hoogezand – Twee auto’s zijn maandagavond 20 april uitgebrand aan de Thorbeckelaan in Hoogezand. Het gaat om twee dicht op elkaar geparkeerde auto’s. Buurtbewoners melden dat er mogelijk met een molotov-cocktail gegooid is. De politie heeft de zaak in onderzoek.