AmbulanceBrandweerJaaroverzicht 2021Politie

Jaaroverzicht 2021: Mei

Midden-Groningen – Welkom bij het jaaroverzicht 2021! In dit jaaroverzicht zullen we van 19 t/m 30 december elke dag terugblikken op twee of drie nieuwsitems uit een maand. Vandaag; 23 december, is mei aan de beurt.

16 mei: 

Glimmen – Bij een aanrijding tussen een trein en een auto is zondagavond 16 mei een 20-jarige inwoner van de gemeente Midden-Groningen overleden. Dit heeft de politie zojuist bekend gemaakt. Het ongeval vond plaats op een bewaakte spoorwegovergang aan de Oude Schoolweg in Glimmen. (Beeld: Rick ten Cate)

23 mei:

Scheemda – Bij de aanrijding op de A7 bij Scheemda welke zaterdagavond plaatsvond is een 27-jarige man uit de gemeente Westerkwartier overleden. De man raakte de macht over het stuur kwijt en belandde met zijn auto in de naastgelegen sloot. Hulpdiensten rukten massaal uit. 

25 mei: 

Hoogezand – Omstanders hebben dinsdagmiddag 25 mei een Exmoorveulen uit het water gehaald bij het Drevenbos in Hoogezand. Het jonge dier was tijdens het drinken in het Kieldiep terecht gekomen. Een jongedame is het paard achterna gesprongen waarna andere omstanders het diertje hebben geprobeerd te reanimeren. De brandweer was ook opgeroepen, maar toen zij arriveerden was het veulen helaas al overleden.

25 mei: 

Zuidbroek – Een auto is dinsdagmiddag 25 mei op zijn zijkant belandt op knooppunt Zuidbroek. De automobilist, komende vanaf de N33, reed in de richting van Zuidbroek toen het mis ging. Door nog onbekende oorzaak verloor hij de macht over het stuur en belandde op zijn zijkant in de greppel.