AmbulanceBrandweerJaaroverzicht 2021Politie

Jaaroverzicht 2021: Augustus

Midden-Groningen – Welkom bij het jaaroverzicht 2021! In dit jaaroverzicht zullen we van 19 t/m 30 december elke dag terugblikken op twee of drie nieuwsitems uit een maand. Vandaag; 26 december, is augustus aan de beurt. Wij wensen u fijne kerstdagen toe!

4 augustus: 

Hoogezand – Bij een brand in een flatwoning aan de Melkweg in Hoogezand is woensdagavond 4 augustus één persoon gewond geraakt. De hulpdiensten rukten massaal uit, vier brandweerwagens, vier politieauto’s en een ambulance kwamen ter plaatse. 

4 augustus: 

Kropswolde – Een vijfjarig meisje is donderdag 5 augustus overleden aan haar verwondingen welke ze opliep tijdens een explosie op een jacht in Kropswolde op 4 augustus. Het meisje, afkomstig uit de gemeente Midden-Groningen, raakte ernstig gewond en is later overleden. 

(Beeld: Noordernieuws / Archief ) 

10 augustus: 

Scharmer – Bij een aanrijding op de Hoofdweg in Scharmer is dinsdagavond 10 augustus een automobilist ernstig gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak was de man met zijn auto op een boom gebotst waarna hij bekneld kwam te zitten. Twee ambulances, politie, de brandweer en de traumahelikopter rukten uit.