AmbulanceBrandweerJaaroverzicht 2021Politie

Jaaroverzicht 2021: September

Midden-Groningen – Welkom bij het jaaroverzicht 2021! In dit jaaroverzicht zullen we van 19 t/m 30 december elke dag terugblikken op twee of drie nieuwsitems uit een maand. Vandaag; 27 december, is september aan de beurt.

10 September

Westerbroek – Op vrijdag 10 september om 11.00 uur is de ‘Arklow Clipper’ te water gelaten op de scheepswerf van Ferus Smit in Westerbroek. De ‘Arklow Clipper’ is de zesde in een serie van 10 schepen die voor Arklow Shipping uit Ierland worden gebouwd naar een nieuw ontwerp.

15 september: 

Hoogezand – Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 15 september het nieuwe huis voor Cultuur en Bestuur in Hoogezand geopend. Hare Majesteit kwam rond half twee aan bij het gemeentehuis alwaar ze werd ontvangen door gastheer en tevens burgemeester Adriaan Hoogendoorn en Commissaris der Koning René Paas.

28 september: 

Scharmer – De brandweer van Harkstede en Delfzijl zijn dinsdagmiddag 28 september urenlang bezig geweest met het blussen van een hooibrand aan de Woudbloemlaan in Scharmer. De brandweer werd rond het middaguur opgeroepen.