AmbulanceBrandweerJaaroverzicht 2021Politie

Jaaroverzicht 2021: Oktober

Midden-Groningen – Welkom bij het jaaroverzicht 2021! In dit jaaroverzicht zullen we van 19 t/m 30 december elke dag terugblikken op twee of drie nieuwsitems uit een maand. Vandaag; 28 december, is oktober aan de beurt.

6 oktober: 

Hoogezand – Op de Hoofdstraat in Hoogezand is woensdag 6 oktober een auto middenin een bushokje terecht gekomen. Het betrof een eenzijdige aanrijding waarbij niemand gewond raakte. Het glas uit de abri ligt tientallen meters verderop.

13 oktober: 

Sappemeer/Froombosch – De brandweer en dierenambulance hebben woensdagochtend 13 oktober een gewonde zwaan uit een sloot langs de Langewijk in Sappemeer gehaald. Het dier was dinsdagavond aangereden door een automobilist. 

13 oktober: 

Zuidbroek – De A7 is op woensdag 13 oktober bij Zuidbroek (richting Duitse grens) geruime tijd afgesloten geweest nadat een bestelwagen met aanhanger gekanteld is. De bus ligt midden op de weg. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. 

31 oktober:

Hoogezand – Een felle brand in een woning aan de Tesselschadestraat in Hoogezand heeft zondagmiddag voor consternatie gezorgd. Metershoge vlammen en een mogelijke gaslekkage bedreigden omliggende woningen. De brandweer heeft meerdere woningen ontruimd en opgeschaald naar ‘middelbrand’.