AmbulanceBrandweerJaaroverzicht 2021Politie

Jaaroverzicht 2021: November

Midden-Groningen – Welkom bij het jaaroverzicht 2021! In dit jaaroverzicht zullen we van 19 t/m 30 december elke dag terugblikken op twee of drie nieuwsitems uit een maand. Vandaag; 29 december, is november aan de beurt.

2 november: 

Overschild – Een trekker is dinsdagmiddag 2 november tijdens werkzaamheden het Eemskanaal bij Overschild in gereden. De brandweer van Siddeburen werd opgeroepen, tezamen met de duikers en Groningen en een HV-kraan uit Delfzijl.

16 november: 

Sappemeer – Een bakwagen is dinsdagmiddag 16 november tegen de Klinkertunnel in Sappemeer gereden. De tunnel, met een maximale hoogte van 2.90 meter, werd vol geraakt door de wagen. De bestuurder raakte bij het ongeval niet gewond maar is wel flink geschrokken.

16 november: 

Kolham – Een automobilist is dinsdagavond 16 november gewond geraakt nadat hij met zijn auto in de vangrail in de middenberm terecht kwam op de A7 ter hoogte van Kolham. Zijn auto draaide 360 graden in het rond waarna hij weer op de weg terecht kwam.

19 november: 

Hoogezand – Bij een aanrijding op de kruising van de Gorechtlaan met de Burgemeester van Rooijenstraat-Oost in Hoogezand is donderdagavond  19 november één gewonde gevallen. Het ongeval veroorzaakte een enorme klap. Meerdere buurtbewoners hebben direct 112 gebeld.