AmbulanceBrandweerJaaroverzicht 2021Politie

Jaaroverzicht 2021: December

Midden-Groningen – Welkom bij het jaaroverzicht 2021! In dit jaaroverzicht zullen we van 19 t/m 30 december elke dag terugblikken op twee of drie nieuwsitems uit een maand. Vandaag; 30 december, is december aan de beurt. Het laatste jaaroverzicht van 2021 is een feit. Wij wensen u een veilige jaarwisseling toe en beloven u dat wij ook in 2022 het nieuws in Midden-Groningen blijven brengen. Om u onze trouwe lezers te bedanken willen wij u een kortingscode aanbieden. De kortingscode kan gebruikt worden bij ThisLine. U kunt bestellen via de link (klik) of de kortingscode ( ref0314342 ) invoeren bij het afrekenen. 

1 december:

Zuidbroek – Op de Europaweg in Zuidbroek zijn woensdagmiddag 1 december twee vrachtwagens met elkaar in botsing gekomen. Een vrachtwagen geladen met hooibalen reed op de Europaweg en had voorrang. Een collega-chauffeur met een trailer vol geladen met flessen argon heeft de vrachtwagen met hooibalen over het hoofd gezien.

3 december:

Hoogezand – Bij een woningbrand aan de Castor in Hoogezand zijn vrijdagochtend meerdere katten overleden. De brand brak kort na elf uur uit en was snel onder controle. De brandweer meldt dat de woning veel schade heeft opgelopen. Stichting Salvage heeft de bewoners geholpen bij de afhandeling van de schade. 

(Foto: Quintin Stoetman | Persbureau Noordernieuws)

8 december: 

Hoogezand – Bij een woningoverval aan de Barentszstraat in Hoogezand is woensdagavond 8 december een persoon gewond geraakt. De overvallers, gehuld in kleding van PostNL, zijn er vandoor gegaan. De politie is met een hond op zoek geweest naar de twee daders. De straat is geruime tijd afgezet geweest voor onderzoek.