LandelijkPolitiePolitieberichten

Arrestatieteam doet inval in woning aan Noorderstraat in Sappemeer

Sappemeer – Aan de Noorderstraat in Sappemeer is zaterdagmiddag rond half vier een inval gedaan door de Dienst Speciale Interventies (DSI). Dit speciale arrestatieateam van de politie heeft één of meerdere deuren geforceerd bij een woning. Voor zover bekend is er niemand aangehouden. De politie doet momenteel uitgebreid onderzoek in de woning. Waarom de inval heeft plaatsgevonden is niet bekend. Tijdens de inval werd ook een politiehond ingezet. 

Het arrestatieteam had haar voertuigen geparkeerd voor enkele woningen aan de Noorderstraat; deze woningen zijn niet betrokken bij het incident. De woning waar de inval heeft plaatsgevonden is de woning waar de agenten in uniform op de oprit staan. 

Beeld: Venema Media
Beeld: Venema Media
Beeld: Venema Media
Beeld: Venema Media
Beeld: Venema Media
Beeld: Venema Media