BrandenBrandweerPolitie

Brandweer blust schuurbrand aan Dreeslaan in Hoogezand

Hoogezand – Aan de Dreeslaan in Hoogezand heeft in de nacht van zaterdag op zondag brand gewoed in een schuurtje achter een woning. De bewoners zijn een blusactie gestart welke werd overgenomen door de brandweer toen zij arriveerden. Het vuur was snel onder controle, maar de brandweer kon niet voorkomen dat er veel schade ontstond aan de schuur en zijn inhoud. 

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend; de politie sluit brandstichting niet uit. In de voorbije maanden is een kledingcontainer van het Leger Des Heils, welke op de hoek van de Dreeslaan met de Talmastraat stond, meermaals in brand gestoken. Deze container is inmiddels permanent verwijderd. 

Beeld: Venema Media
Beeld: Venema Media
Beeld: Venema Media
Beeld: Venema Media
Beeld: Venema Media
Beeld: Venema Media