112KortAmbulancePolitieTraumahelikopter

Traumahelikopter rukt uit voor te water geraakt persoon in Foxhol

Foxhol – De hulpdiensten rukten donderdag aan het begin van de middag uit voor een te water geraakt persoon aan de Korte Groningerweg in Foxhol. Een man zou in het water zijn gevallen en er niet zelfstandig uit kunnen. De brandweer van Hoogezand-Sappemeer en Groningen werden opgeroepen, evenals een ambulance, de politie en de traumahelikopter.

Tijdens het aanrijden van de brandweer bleek dat de persoon inmiddels uit het water was; de brandweer kon terugkeren. De ambulance en de traumahelikopter zetten hun route naar de ongevalslocatie wel voort. Op het moment dat de traumahelikopter de landing inzette bleek dat het naar omstandigheden goed ging met de te water geraakte man; hun inzet was niet meer nodig waarna ze terug vlogen naar Eelde Airport. De man is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis.